De Bedrijvengids België is een online platform waarmee u in één oogopslag bedrijven in België kunt vinden. Met behulp van bedrijfsvermeldingen heeft u toegang tot uitgebreide informatie over bedrijven in uw gemeente. U kunt zien waar het bedrijf is gevestigd, de openingstijden bekijken, de beoordelingen van andere klanten lezen en ontdekken welke social media profielen het bedrijf heeft. Daarnaast kunt u uiteraard ook het telefoonnummer en e-mailadres vinden. Het is dus eenvoudig om in contact te komen met een bedrijf.

Een overzicht van bedrijven in uw provincie, gemeente en stad!

Op de bedrijvenpagina kunt u gemakkelijk bedrijven en organisaties vinden in uw provincie, gemeente of stad. Of u nu op zoek bent naar een advocaat, loodgieter of timmerman, u kunt ze eenvoudig vinden in ons uitgebreide overzicht. Een bedrijfsprofiel kan onder andere de volgende informatie bevatten:

– Bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, website, social media profielen, openingstijden, omschrijving, fotogalerij en klantenreviews.

Voeg uw bedrijf toe aan de Bedrijvengids België!

Wilt u ook beter vindbaar zijn in uw lokale gemeenschap? Voeg dan uw bedrijf toe aan de Bedrijvengids België. Hiervoor dient u een account aan te maken op onze website. Via uw profiel kunt u op elk gewenst moment wijzigingen aanbrengen. U kunt hier uw bedrijf toevoegen. Heeft u liever dat wij dit voor u doen? Neem dan contact met ons op en samen zullen we uw profiel invullen. Alle communicatie verloopt uitsluitend via e-mail. Er zullen geen accountmanagers bij u langs komen.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over onze diensten? Of wilt u graag met ons sparren over uw online vindbaarheid in uw gemeente? Neem gerust contact met ons op. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren, dus u kunt snel een digitale reactie van ons verwachten.

Let op: De Bedrijvengids België is geen initiatief van een overheidsorgaan en is ook niet in opdracht van hen gemaakt. Wij hebben geen banden met Goudengids, Inforegio of andere bedrijvengidsen. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf.